Contact Ons

visiting cardsJacques Gompertstraat 143
Paramaribo Noord, Suriname
Zuid - Amerika
E-mail: tran@sr.net
Tel: (597) 458275 / 458276
Fax: (597) 458274

Wie zijn wij?

Appartementen

Bij Tran Elite Hotel Apartments geniet je volkomen van je verblijf in Suriname. Onze staf en personeel bieden gastvrijheid en uitstekende service in de breedste zin des woords. Tran Elite zorgt ervoor dat jouw appartement in Suriname altijd voorzien is van schoon en fris beddengoed en voldoende handdoeken. Onze bedden zijn voorzien van degelijke gezondheidsmatrassen voor een goede nachtrust, een televisie en volledige air conditioning. De appartementen en hotelkamers zijn helemaal naar wens ingericht om jouw verblijf in Suriname zo prettig mogelijk te maken.

 

Internet

Voor optimale service kun je als gast, in het bijzonder de zakelijke klant, ook genieten van onze WiFi. Het wachtwoord vraag je makkelijk aan bij de helpdesk. Binnen enkele seconden heb je toegang tot snelle draadloze internetverbinding. Voor het gemak is er ook een fax en printer beschikbaar.

 

Voeding en drank

Elke ochtend kun je genieten van een continental ontbijt die wij verzorgen in de ontbijtzaal.
Koffie en thee staan gereed met verse broodjes.

 

Omgeving

Tran Elite Hotel Apartments gevestigd in het noordelijk deel van de hoofdstad Paramaribo in het Maretraite gebied. Een rustige omgeving met voldoende winkels op loopafstand. Het uitgaansleven bevindt zich op 5 minuten rij afstand en de binnenstad een kleine 10 minuten. Ook de zakelijke instanties zoals banken en kantoren bevinden zich op 7 – 10 minuten rij afstand. Tran Elite Hotel Apartments in Suriname is gelegen op een strategische locatie.


underworld rise of the lycans divx

 
 

Special Offer

Voor de zakenman of vrouw die voor langere tijd een onderkomen zoekt beschikt Tran elite over een zeer royaal en fraai ingericht appartement met veel faciliteiten.

Kamerfaciliteiten:
Kitchenette, magnetron, toaster, waterkoker, koelkast, haarföhn, airco, telefoonaansluiting, TV, wireless internet, kluis en een eigen balkon